Здравейте на всички,
Безкрайно много време търсих кола, която да си позная още от пръв поглед. Затова предполагам, че няма да ви учуди, колата, която си избрах за моя бъдеща, а именно 156-цата. Просто в момента, в който седнах зад волана на една такава хубавица, и все едно съм бил цял живот там. Красота, удобство, дизайн, мощ са само част от нещата, които светоусещаш моментално, потопил се в тази магия. Естествено, за да взема окончателното решение трябваше да се харесаме и на жена ми. Предполагам няма да ви учуди и факта, че жена ми също полудя по италианката...Та така - решението бе взето
След като обиколих тукашните буклуци (горубляне/софия - да ме прощават ама да си навр...т бръкмите в г....а), които били супер, ама немали сервизни книжки, карали ги били само лекарки и баби, па като резервна кола в гаража били седели, абе супер коли. А то като ги погледнеш......то салоните кочини, удряни оттук, оттам, светят им датчици за AIRB-ци ABS-и.....мазало - коледна елха. Бе тея хора луди ли са бе....Мани, нема значение. Та накрая се сетих за един познат дето събира поръчки, отива на 10-на дена до Германия (Южна) и докарва некви коли, които са с цялата си документация, слънца.....Човек с традиции, дето се вика (от 94-та се занимава с тея неща и работи само с препоръки, без обяви, без лъжи). Та обадих му се, видехме се и си поръчах мечтаната количка
Та сега докато си я чакам реших да ви поразпитам, като бъдещ колега алфаджия, доволни ли сте от вашите колички, кви са най-честите им проблеми и има ли сериозни такива, скъпа ли е много поддръжката, колко излизат каскота, граждански и т.н. Все още не знам кво ше е точно двигателчето, но ше е едно от 3-те бензинки - 1.6/1.8/2.0 TS. Квото се намери читаво.
Благодаря ви предварително!
Безкрайно много време търсих кола, която да си позная още от пръв поглед. Затова предполагам, че няма да ви учуди, колата, която си избрах за моя бъдеща, а именно 156-цата. Просто в момента, в който седнах зад волана на една такава хубавица, и все едно съм бил цял живот там. Красота, удобство, дизайн, мощ са само част от нещата, които светоусещаш моментално, потопил се в тази магия. Естествено, за да взема окончателното решение трябваше да се харесаме и на жена ми. Предполагам няма да ви учуди и факта, че жена ми също полудя по италианката...Та така - решението бе взето

Благодаря ви предварително!
Comment